Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα αποτελέσει την πυξίδα “Σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος” με όλα όσα απαιτεί η αγορά εργασίας, για ανθρώπους που δυσκολεύονται να απεικονίσουν τις προσωπικές τους δεξιότητες και την επαγγελματική τους διαδρομή με τρόπο που “κερδίζει” τους εργοδότες. Ο τρόπος και το ύφος γραφής, τα σημαντικά στοιχεία που πρέπει να αναφερθούν, το είδος των πληροφοριών που παραχωρούνται, η έκταση και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά είναι μόνο μερικά από τα συστατικά σύνταξης ενός αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος, τα οποία περιλαμβάνονται στην 2ωρη αυτή συνάντηση.

Το Σεμινάριο «Σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος» αν και προσφέρεται δωρεάν, δεν εξαντλείται σε μια απλή διάλεξη, αλλά περιλαμβάνει και δραστηριότητες που –υπό την καθοδήγηση της εισηγήτριας- θα ενδυναμώσουν και θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να συντάξουν το δικό τους ολοκληρωμένο βιογραφικό, ενώ θα ακολουθήσει ηλεκτρονική αποστολή και αξιολόγηση/ διόρθωση από την εισηγήτρια.

Ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι νιώθουν ότι το σεμινάριο αυτό, θα τους απομακρύνει από την ανεργία.

Ενθαρρύνεται η συμμετοχή νέων/ μακροχρόνια ανέργων και ανέργων άνω των 45 ετών που πρόσφατα βρέθηκαν εκτός εργασίας, καθώς και γυναικών που είτε για πρώτη φορά, είτε μετά από χρόνια απουσίας από το εργασιακό προσκήνιο, βρίσκονται ξανά σε διαδικασία αναζήτησης εργασίας.

Σημείωση: Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων τους 16, προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη συνεργασία της εισηγήτριας με την ομάδα.

Ημέρα & Διάρκεια συνάντησης: Σάββατο 11.00′- 13.00′

(Η ημερομηνία διεξαγωγής θα γνωστοποιηθεί στους συμμετέχοντες μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, μόλις συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός ατόμων).

Περιηγηθείτε σε όλα τα σεμινάρια της κατηγορίας!

dwrean-seminaria