Ένα θαυμάσιο πρόγραμμα σπουδών πληροφορικής που οδηγεί από το μηδέν στην απόκτηση του IT Skills Proficiency Level της Vellum και πιστοποιεί τις προηγμένου επιπέδου δεξιότητες σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών γραφείου που είναι απαραίτητες για την αποτελεσματική χρήση των νέων τεχνολογιών. Η ορολογία Proficiency είναι συνώνυμη με την προηγμένη εκπαίδευση για όλα τα προσόντα και τα προγράμματα υψηλού επιπέδου. 

Το δίπλωμα είναι Αναγνωρισμένο από ΕΟΠΠΕΠ για ΑΣΕΠ – Απαραίτητο προσόν στην ανταγωνιστική αγορά του Ιδιωτικού τομέα.

Τα βιογραφικά που ξεχωρίζουν περιλαμβάνουν άριστες γνώσεις (C2) Αγγλικών και Πληροφορικής (επίπεδο Proficiency)

Για την παρακολούθηση δεν είναι απαραίτητες οι γνώσεις του Βασικού Επιπέδου!

Στις ενότητες Ms Word και Ms Excel για την απόκτηση πιστοποιητικού IT Skills Proficiency Level  διδάσκονται οι βασικές και οι προηγμένες λειτουργίες των εφαρμογών.

 

Γιατί να επιλέξω το Vellum Diploma in IT Skills Proficiency Level;

  • Γιατί είναι αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ (Σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. υπ’ αριθ. Α/25081 – ΦΕΚ 1720 τΒ/2005) και γίνεται αποδεκτό από τον ΑΣΕΠ.
  • Aποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για το βιογραφικό του κάθε ατόμου και είναι σημείο διαφοροποίησης για την προηγμένη εκπαίδευση των κατόχων σε σύγκριση με τους κατόχους άλλων πιστοποιητικών σε βασικό επίπεδο.
  • Ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις της αγοράς εργασίας και προσφέρει στον κάτοχό του ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα.
  • To IT Skills Proficiency υποστηρίζει ένθερμα ένα βιογραφικό σε ενδεχόμενες σπουδές στο εξωτερικό.
  • Το πιστοποιητικό δεν έχει ημερομηνία λήξης και είναι αποδεκτό σε όλο τον κόσμο.
  • Ο κάτοχος γίνεται αποτελεσματικότερος στις πιο απαιτητικές εργασίες που είναι σχετικές με έργα πληροφορικής.
  • Γιατί το Proficiency κάνει τη διαφορά και στην πληροφορική!

 

Διάρκεια: Από 4 εβδομάδες έως 5 μήνες. Δυνατότητα παρακολούθησης και πιστοποίησης  μεμονωμένων ενοτήτων.

Κόστος Μαθημάτων και Πιστοποίησης (συμπεριλαμβανομένου του πιστοποιητικού) ανά ενότητα: 100€Σε περίπτωση αποτυχίας η πρώτη επανεξέταση είναι δωρεάν.

Εγγραφή στο κέντρο: 20€ (Δωρεάν εγγραφή για ανέργους, φοιτητές, μέλη πολύτεκνων οικογενειών κ.ά.) 

 

Μαθήματα εξ’αποστάσεως (e-learning) από το σπίτι με το πρόγραμμα HOME 

Η εκπαίδευση για το Proficiency της Πληροφορικής υποστηρίζεται και με e-learning! Μελετήστε από το σπίτι σας και ελάτε σε μας μόνο για τις εξετάσεις!

Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες

 

Tip

 💡 Συνδύασε τo πιστοποιημένο εξ αποστάσεως σεμινάριο Γραμματειακής Υποστήριξης, το Proficiency στα Αγγλικά  και το Proficiency Πληροφορικής και γίνε περιζήτητος/η ως Υπάλληλος Γραφείου επιπέδου 2 (Γραμματέας Διεύθυνσης).

 💡 Συνδύασε το εξ αποστάσεως σεμινάριο για τον Τουρισμό ή το σεμινάριο για Receptionist, το Proficiency στα Αγγλικά  και το Proficiency Πληροφορικής και πιστοποιήσου ως Υπάλληλος Υποδοχής Ξενοδοχείου ή ανώτερο εξειδικευμένο στέλεχος τουριστικού γραφείου ή άλλου φορέα του τουριστικού κλάδου.