Γιατί χρειάζεται η πιστοποίηση γνώσης χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή;

Γιατί το βασικό πιστοποιητικό της πληροφορικής (των 3  ενοτήτων) είναι απαραίτητο προσόν για προκηρύξεις και διαγωνισμούς του Δημοσίου στις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ. Χωρίς αυτό ο υποψήφιος δεν γίνεται δεκτός στην αξιολόγηση.

Να σημειώσουμε επίσης ότι ένα πιστοποιητικό πληροφορικής και μάλιστα πλήρες και όχι μόνο με τις τρεις ενότητες του ΑΣΕΠ, είναι απόλυτα απαραίτητο να περιλαμβάνεται στο βιογραφικό σας και για τον ιδιωτικό τομέα. Αν μάλιστα είναι σε ανώτερο επίπεδο (αντίστοιχο Proficiency ή Advanced ή Expert της πληροφορικής) τότε το βιογραφικό σίγουρα προηγείται στην επιλογή για συνέντευξη.

 

Δωρεάν Μαθήματα Πληροφορικής ΑΣΕΠ!

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός GLOSSOLAND, με τον όγκο και το κύρος που διαθέτει, αποφάσισε να προσφέρει τα μαθήματα Πληροφορικής ΑΣΕΠ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ *. Το μόνο που εσείς πληρώνετε είναι το κόστος πιστοποίησης, δηλαδή τα εξέταστρα στον εξεταστικό φορέα για τις εξετάσεις και την έκδοση πιστοποιητικού από τον φορέα.

Το πιστοποιητικό είναι του μεγαλύτερου εξεταστικού φορέα της χώρας μας, Vellum, αποδεκτό από ΑΣΕΠ και κατάλληλο για μεταπτυχιακά, προκηρύξεις και μετατάξεις σε Ελλάδα & εξωτερικό και έχει δια βίου ισχύ.

*Το “Εντελώς Δωρεάν” αφορά άτομα με κάρτα ανεργίας σε ισχύ, φοιτητές ΑΕΙ, ΤΕΙ και σπουδαστές ΙΕΚ, κ.λ.π. Για οποιαδήποτε άλλη κατηγορία καταβάλλονται 20€ ως δικαίωμα εγγραφής. 

 

Τιμολογιακή πολιτική  (πληρώνετε μόνο ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ του εξεταστικού φορέα για την διενέργεια των εξετάσεων και την έκδοση του πιστοποιητικού)

  • Κόστος 3 ενοτήτων: (Internet-Outlook, MS Word, MS Excel) :  190€
  • Κόστος 6 ενοτήτων(Windows 10, Internet-Outlook, MS Word, MS Excel, Ms PowerPoint, Ms Access): 355€

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  1. ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα 10-12 ωρών για κάθε ενότητα με τη χρήση των τελευταίων εκδόσεων των λογισμικών (Ms Office 2010-2016).
  2. Το κόστος της συμμετοχής (παράβολα) στην υποχρεωτική εξέταση σε όσες ενότητες επιλέξετε  (55€ για την κάθε ενότητα) και δωρεάν απεριόριστες επανεξετάσεις  σε περίπτωση αποτυχίας.
  3. Η έκδοση πιστοποιητικού αναγνωρισμένου από ΑΣΕΠ και Ιδιωτικό Τομέα ιδανικό και για Μεταπτυχιακά, Προκηρύξεις, Μετατάξεις, κλπ (25€)

Το τίμημα συμμετοχής  του δικαιούχου καταβάλλεται ως εξής:

Α) Για το πακέτο των 3 ενοτήτων προκαταβολή συμμετοχής 70€ και 2 ισόποσες δόσεις των 60€ ανάλογα με την ημερομηνία επιλογής εξετάσεων του υποψηφίου.

Β) Για το πακέτο των 6 ενοτήτων προκαταβολή συμμετοχής 100€ και 3 ισόποσες δόσεις των 85€ ανάλογα με την ημερομηνία επιλογής εξετάσεων του υποψηφίου.

 Νέα τμήματα ξεκινούν κάθε εργάσιμη ημέρα.

Εξετάσεις διενεργούνται στο χώρο μας κάθε εβδομάδα.

 Διάρκεια μαθημάτων: Από 1 εβδομάδα έως και 4 1/2 μήνες.

 Εβδομαδιαίο πρόγραμμα: Καθημερινά – Πρωινά μαθήματα (11.00 – 13.00) και απογευματινά μαθήματα (16.00-22:00) με ελεύθερη επιλογή ωραρίου. 

  • Εάν έχετε επαρκείς γνώσεις μπορείτε να κάνετε μόνο τα μαθήματα στα οποία υστερείτε ή μόνο τα τεστ προσομοίωσης εξετάσεων. Και σε αυτή την περίπτωση το ωράριο είναι ελεύθερο.

 

Μαθήματα εξ’αποστάσεως (e-learning) από το σπίτι- Πρόγραμμα HOME 

Η εκπαίδευση υποστηρίζεται και με e-learning! Μελετήστε από το σπίτι σας και ελάτε σε μας μόνο για τις εξετάσεις!

Επιπλέον κόστος: 55€ για μελέτη 30 ωρών, 95€ για μελέτη 60 ωρών, και 165€ για μελέτη 120 ωρών. 

Οι 30 και 60 ώρες έχουν διάρκεια 90 ημέρες και οι 120 ώρες έχουν διάρκεια 150 ημέρες .

Δείτε το ενημερωτικό Βίντεο… (υποστηρίζονται όλες οι εκδόσεις του Msoffice 2003,2007, 2010, 2013, 2016)

 

Ερωτήσεις-Απαντήσεις για τα Μαθήματα και την Πιστοποιηση

Υπάρχουν τμήματα για μαθήματα ενηλίκων;

Στo Κέντρo Πληροφορικής της GLOSSOLAND έχοντας πλήρη επίγνωση του συνεχώς μεταβαλλόμενου περιβάλλοντος της τεχνολογίας είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε άριστη κατάρτιση τόσο στις βασικές λειτουργίες του ηλεκτρονικού υπολογιστή όσο και σε εξειδικευμένα προγράμματα.

Τα μαθήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για ενήλικες. Μαθήματα για κάθε επίπεδο. Για τον αρχάριο, που πρέπει να μάθει τα βασικά, μέχρι εκείνον που θέλει να τελειοποιηθεί σε σύνθετα προγράμματα. Τα μαθήματα οδηγούν σε επίσημες εξετάσεις για την απόκτηση επίσημα αναγνωρισμένων πιστοποιητικών.

Πόσοι και ποιοι εξεταστικοί φορείς διενεργούν εξετάσεις στην Ελλάδα;

Σήμερα υπάρχουν 10 ιδιωτικοί εξεταστικοί φορείς (εταιρείες) που χορηγούν πιστοποιητικά πληροφορικής (Γνώσης Χειρισμού Η/Υ) εγκεκριμένοι από τον ΕΟΠΠΕΠ σε βασικό επίπεδο και κάποιες από αυτές τις εταιρείες έχουν αναγνωρίσει πιστοποιητικά και στο ανώτερο επίπεδο (Proficiency, Advanced, Expert).

Μπορείτε να δείτε τη λίστα των αναγνωρισμένων φορέων ΕΔΩ.

Ποια διαφορά υπάρχει μεταξύ των διαφόρων πιστοποιητικών γνώσης χειρισμού Η/Υ;

Όλα τα πιστοποιητικά που εκδίδονται από τους εγκεκριμένους φορείς πιστοποίησης έχουν την ίδια εξεταστέα ύλη που ορίζεται από τον ΕΟΠΠΕΠ και κάθε χρόνο οι φορείς έχουν την υποχρέωση να ανανεώνουν κατ΄το ήμισυ την εξεταστέα ύλη τους.

Συνεπώς όλα τα πιστοποιητικά που εκδίδονται από τους εγκεκριμένους φορείς είναι ισότιμα και ισάξια, δεν υπάρχει “εύκολο” και “δύσκολο” πιστοποιητικό και όλα δεν έχουν ημερομηνία λήξης (ισχύουν επ’ αόριστον).

Τι πιστοποίηση χρειάζεται για διαγωνισμούς ΑΣΕΠ  και στην εργασία στον δημόσιο τομέα;

Αν επιθυμείτε να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ αρκεί να πιστοποιηθείτε στις ενότητες word, excel, internet. Η GLOSSOLAND σας εγγυάται 100% επιτυχία στις εξετάσεις. Η παραπάνω πιστοποίηση έχει επίσης ενταχθεί στον κατάλογο προσόντων των δημοσίων υπαλλήλων.

Τι πιστοποίηση χρειάζεται για εργασία στον ιδιωτικό τομέα; Τι είναι το “πλήρες” πιστοποιητικό;

Η αγορά εργασίας έχει γίνει πολύ ανταγωνιστική τα τελευταία χρόνια ενώ η αποδοτική χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή είναι απαραίτητη στο 70% των νέων θέσεων εργασίας.  Αποκτήστε δεξιότητες πληροφορικής και πιστοποίηση σε όλες τις ενότητες (πλήρες πιστοποιητικό)  (Word,Excel, Access, Powerpoint, Internet, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο και βασικές έννοιες) και ανοίξτε νέους ορίζοντες  στην καριέρα σας.

ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ

Αποκτήστε ταυτόχρονα με τις σπουδές στην Πληροφορική και  Πτυχίο Αγγλικών Lower ή Proficiency, με ειδική προσφορά του ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ GLOSSOLAND STUDIES (-10% στην αρχική τιμή των διδάκτρων της ξένης γλώσσας) για όσους σπουδάζουν ταυτόχρονα Πληροφορική και Αγγλικά.

Πατήστε επάνω στις εικόνες…PROFICIENCY (C2)

TOEIC B2 (1)