Θα ήθελα πολύ να παρακολουθήσω κάποιο σεμινάριο, αλλά δεν με εξυπηρετεί η ημερομηνία έναρξης.Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

Οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής κάθε σεμιναρίου αποφασίζονται ανάλογα με:

  1. Τις ημέρες και ώρες που είναι διαθέσιμος ο εισηγητής
  2. Τη «φύση» ή την ομάδα-στόχο του σεμιναρίου. Αν για παράδειγμα κάποιο σεμινάριο έχει δημιουργηθεί για ιδιοκτήτες εμπορικών καταστημάτων, είναι λογικό να διεξαχθεί τις ημέρες και ώρες που είναι κλειστά τα καταστήματα.

Σε κάθε περίπτωση, μόλις συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων, ερχόμαστε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας, προκειμένου να έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ποια από τις προτεινόμενες ημέρες ή/ και ώρες εξυπηρετείστε. Το σεμινάριο διεξάγεται σύμφωνα με τις προτιμήσεις των περισσοτέρων. Οι συμμετέχοντες που δεν είναι σε θέση να το παρακολουθήσουν, μπαίνουν σε λίστα αναμονής για την επόμενη διεξαγωγή ή έχουν τη δυνατότητα επιλογής ατομικού σεμιναρίου με την ανάλογη οικονομική επιβάρυνση, που μπορούμε να συζητήσουμε από κοντά. 

Οι ημερομηνίες έναρξης που φαίνονται στην περιγραφή κάποιων σεμιναρίων ισχύουν;

Σε περίπτωση που βλέπετε ημερομηνία έναρξης στην περιγραφή του σεμιναρίου, εννοείται ότι το σεμινάριο θα ξεκινήσει τη συγκεκριμένη ημέρα, ενώ σε περίπτωση αλλαγής του προγραμματισμού, θα ενημερωθείτε εγκαίρως τηλεφωνικά.

Αν δεν βλέπετε ημερομηνία έναρξης, αλλά την ένδειξη «ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων», σημαίνει ότι για να ξεκινήσει το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι απαραίτητο να συμπληρωθεί ο αναφερόμενος αριθμός ατόμων, που φαίνεται στην περιγραφή του εκάστοτε σεμιναρίου.

 

Ποιο είναι το κόστος των σεμιναρίων;

Το κόστος για κάθε ένα από τα σεμινάρια που διοργανώνουμε φαίνεται αναλυτικά στην σελίδα περιγραφής του σεμιναρίου. Τα σεμινάρια στα οποία υπάρχει η ένδειξη «offerland», βρίσκονται ήδη σε τιμή προσφοράς, οπότε δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάποια επιπλέον έκπτωση από όσες αναφέρονται στην «Εκπτωτική Πολιτική» της Seminarialand.

Δείτε εδώ την Εκπτωτική Πολιτική που ακολουθούμε!

Πώς μπορώ να πληρώσω το σεμινάριο που επέλεξα;

Το κόστος του σεμιναρίου μπορεί να καταβληθεί με τους εξής τρόπους:

1. Κατά την επίσκεψή σας στις εγκαταστάσεις μας: Σμύρνης 48, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη (2310 776432)

2. Μέσω τραπεζικής κατάθεσης στον παρακάτω λογαριασμό με απαραίτητη
– την συμπλήρωση του ονοματεπώνυμου σπουδαστή και του τίτλου σεμιναρίου στην απόδειξη κατάθεσης
– την αποστολή είτε ευκρινούς φωτοαντιγράφου, είτε φωτογραφίας της απόδειξης κατάθεσης στο [email protected] ή στο 6974938885 με προσθήκη ονοματεπώνυμου και τίτλου σεμιναρίου στο θέμα του μηνύματος

 

Alpha Bank

IBAN: GR8501407390739002002000736

Τραπεζικός Λογαριασμός: 739002002000736

Μανζιέρη Φ.-Μ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Υπάρχει όριο ηλικίας για την παρακολούθηση των σεμιναρίων;

Είστε ενήλικες; Είστε μέσα! Γιατί δεν υπάρχει κανένα απολύτως όριο ηλικίας για την συμμετοχή σας στα σεμινάρια, εκτός και αν σε κάποιο σεμινάριο προσδιορίζεται συγκεκριμένο εύρος ηλικιών.

Πού γίνονται τα σεμινάρια;

Τα σεμινάρια διεξάγονται στις εγκαταστάσεις μας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, Οδός Σμύρνης 48. 

Κάποια από τα σεμινάριά μας πραγματοποιούνται μόνο εξ αποστάσεως (e-learning και online learning), ενώ σε άλλα προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής του τρόπου παρακολούθησης για συμμετέχοντες, που είτε διαμένουν σε άλλη πόλη, είτε προτιμούν την άνεση του σπιτιού τους! Στην περιγραφή του εκάστοτε σεμιναρίου μπορείτε να δείτε τους τρόπους παρακολούθησης με τους οποίους προσφέρεται.

Περιηγηθείτε εδώ στα εξ αποστάσεως σεμινάρια!