Ταχύρρυθμα τμήματα αγγλικών για εξετάσεις TOEIC επιπέδων Β1 – Β2 – C1 σε συνεργασία με τη Glossoland διάρκειας 3 μηνών!

Tο TOEIC με την απουσία του speaking  και της έκθεσης και την συχνή διεξαγωγή εξετάσεων (κάθε εβδομάδα) έχει καθιερωθεί ως το πιο δημοφιλές τεστ αξιολόγησης Αγγλικών στην Ελλάδα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν αυτό το on line τεστ κατάταξης Αγγλικών και να διαπιστώσουν μόνοι τους το επίπεδο των Αγγλικών τους!

 

Τα μαθήματα είναι σχεδιασμένα έτσι, ώστε να απευθύνονται σε οποιονδήποτε έχει βασικές γνώσεις Αγγλικών και επιθυμεί να «επαναφέρει» τα ξεχασμένα Αγγλικά του πιστοποιώντας αυτές τις γνώσεις με έναν τίτλο σπουδών αποδεκτό για σπουδές, για μεταπτυχιακά, για αξιολογήσεις και μοριοδοτήσεις στο δημόσιο τομέα, για διαγωνισμούς και προκηρύξεις ΑΣΕΠ, για εξεύρεση εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, κλπ.

 

Ιδανικοί υποψήφιοι

Άνεργοι, φοιτητές, δημόσιοι υπάλληλοι & επαγγελματίες που τους ενδιαφέρει η βελτίωση των γνώσεών τους, η απόκτηση πτυχίου ή/και η επικαιροποίηση των γνώσεών τους.

 

Διάρκεια προγράμματος

 • 3 μήνες, 40 διδακτικές ώρες
 • 2 φορές την εβδομάδα, 4 ώρες εβδομαδιαίως

 

Κόστος προγράμματος (πακέτο)

Μόνο 390€ !!! Προκαταβολή 100€ + 2 δόσεις x 145€. Εάν χρησιμοποιηθεί πιστωτική κάρτα υπάρχει η δυνατότητα 4 δόσεων!

Στη τιμή- πακέτο περιλαμβάνονται

 1. 40 διδακτικές ώρες σε τμήμα 6-9 ατόμων
 2. Εξέταστρα TOEIC
 3. Βιβλίο TOEIC (Ελληνοαμερικανικής Ένωσης)
 4. Κωδικός πρόσβασης για χρήση εκπαιδευτικής πλατφόρμας e-learning (πρόσβαση για 3 μήνες)

ΔΕΝ περιλαμβάνεται το κόστος της έκδοσης του τίτλου/πιστοποιητικού

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Το ποσόν πρέπει να έχει εξοφληθεί 20 ημέρες πριν τις εξετάσεις αλλιώς ο συμμετέχοντας δεν γίνεται δεκτός σε αυτές με την  προνομιακή τιμή εξέταστρων, που περιλαμβάνει η  προσφορά της Glossoland. (Δεν ισχύει για πληρωμή με πιστωτική κάρτα). Αξίζει να σημειωθεί, ότι μόνο τα εξέταστρα TOEIC για συμμετοχή στις εξετάσεις ανέρχονται σε 150€
 • Τα μαθήματα διδασκαλίας των 40 ωρών με τον καθηγητή  περιλαμβάνουν επανάληψη βασικών γνώσεων της αγγλικής γλώσσας, επανάληψη γραμματικής, λεξιλόγιο, τεχνικές (tips) εξετάσεων, ανάλυση παρελθόντων τεστ, διαδικασία προσομοίωσης εξετάσεων
 • Με την e-learning εκπαιδευτική πλατφόρμα ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να κάνει από το σπίτι του, όποτε και όσες φορές θέλει, επαναλήψεις και φρεσκαρίσματα στη γραμματική, στο λεξιλόγιο κλπ, να εξασκείται στο listening και στις άλλες ικανότητες της γλώσσας.
 • Τα τμήματα  προγραμματίζονται για έναρξη τους μήνες Οκτώβριο, Ιανουάριο, Μάρτιο. Εάν δεν συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός ατόμων (6) η έναρξη μεταφέρεται στον επόμενο μήνα.
 • Εάν κάποιος σπουδαστής επιθυμεί να ενταχθεί σε τμήμα, που έχει ήδη ξεκινήσει σχετικά πρόσφατα, πρέπει να παρακολουθήσει 1- 2 μαθήματα προετοιμασίας, τα οποία προσφέρονται δωρεάν.

red-registration-button

 


Περιηγηθείτε σε όλες τις ξένες γλώσσες της κατηγορίας!

taxyrrithma-xenes-glosses