Γεννήθηκε το 1975 στην Ευκαρπία. Σπούδασε δημοσιογραφία στο ΙΙΕΚ «Δέλτα» και «Ελληνικό Πολιτισμό» στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Πατρών. Από τον «Sport 103» περνάει στον «Libero 107,4» όπου μέχρι και σήμερα εργάζεται ως μισθωτός δημοσιογράφος από το 2012. Εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται στην καλλιτεχνική επιτροπή του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών. Συγκαταλέγεται στα τακτικά μέλη της ΕΣΗΕΜ – Θ από το 2014 και παραμένει Εργασιακός Εκπρόσωπος των δημοσιογράφων στα ιδιωτικά ραδιόφωνα. Είναι συνιδιοκτήτης των site PAOK24.com και newsfish.gr. Η μακρά πορεία του στο ραδιόφωνο ξεκίνησε το 1992 από το «Ράδιο Ενημέρωση» για να «φοιτήσει» διαδοχικά στο «Ράδιο Άποψη», «Ράδιο Εγνατία», «Σαφάρι Fm», «Ράδιο Έκφραση», «Μύθος 93,4», «Γαία Radio 89,4». Έχει «στήσει» αρκετά απ’ τα προαναφερθέντα ραδιόφωνα ως Υπεύθυνος Προγράμματος και από το 2007 ως το 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη». Παράλληλα, από το 2002 και για 8 χρόνια διετέλεσε Δημοσιογράφος, Αρχισυντάκτης και Υπεύθυνος ύλης στον Αγγελιοφόρο σε διάφορες θέσεις της εφημερίδας και των περιοδικών της. Πλέον ασχολείται με το Αθλητικό Ρεπορτάζ.

Extras

Περήφανος δημιουργός του καφέ – «Έντεχνον» (1999) και του μπαρ «Σάρωθρον» (2010). Τα –τουλάχιστον- 20 χρόνια εμπειρίας του στο ραδιόφωνο είναι η προφανής αφορμή για την εξειδίκευσή του και στο κομμάτι της ηχοληψίας, πέραν της ραδιοφωνικής παραγωγής και της παρουσίασης εκπομπής. Ανατροφοδοτείται με την φράση «Θα τα καταφέρω ό,τι κι αν γίνει», γιατί αποδεικνύει ότι η θέληση και η αποφασιστικότητα αποτελούν τα μεγαλύτερα όπλα για να πετύχουμε αυτά που ονειρευόμαστε. Γοητεύεται από ανθρώπους με ταλέντο, αλλά σέβεται ακόμα περισσότερο όσους τολμούν με κάθε κόστος να πάνε εκεί που αγαπούν περισσότερο, θεωρώντας ότι ίσως η αγάπη είναι τελικά το μεγαλύτερο ταλέντο.
«Κανείς δεν αγαπάει τον τεμπέλη» θα πει με χαμόγελο, διότι όλα στη ζωή θέλουν κόπο και προσπάθεια κι αυτό είναι που τα κάνει πολύτιμα.
Απελευθερώνεται, ανακεφαλαιώνει και συναντά καινούριες ιδέες όταν αθλείται, επιλέγοντας το τρέξιμο. Θέλει να μοιάσει στους δασκάλους του, εκείνους που τον βοήθησαν να βρει τον δρόμο του, όχι μόνον ως επαγγελματίας, αλλά κυρίως ως άνθρωπος, γι’ αυτό και το μεγαλύτερο δώρο για εκείνον είναι να τον αποκαλέσει κάποιος «δάσκαλο».