Γεννήθηκε το 1980 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων σε προπτυχιακό επίπεδο και Πληροφοριακά Συστήματα σε Μεταπτυχιακό Επίπεδο στο Πανεπιστήμιο του Sheffield της Μεγάλης Βρετανίας. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζουν στην αξιοποίηση των ΤΠΕ και της Δημιουργικής Γραφής στην εκπαίδευση. Έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα προγράμματα επιμόρφωσης και σεμινάρια με θέμα την αξιοποίηση της Δημιουργικής Γραφής στην εκπαίδευση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και σε ιδιωτικούς φορείς.
Σχετικές εισηγήσεις του σε συνέδρια έχουν δημοσιευτεί στα οικεία Πρακτικά. Άρθρα του με θέματα σχετικά με τη Δημιουργική Γραφή έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονική περιοδικά και συλλογικές εκδόσεις. Είναι εξωτερικός συνεργάτης του Ομίλου Δημιουργικής Γραφής του Πειραματικού Σχολείου του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, επιμελητής των εκδόσεων του Ομίλου και σχεδιαστής και διαχειριστής της ιστοσελίδας του. Έχει οργανώσει και υλοποιήσει εργαστήρια και επιμορφώσεις σχετικές με τη Δημιουργική Γραφή σε ΚΔΒΜ (Οξυγόνο, Μεταίχμιο), στον Ιανό, στον Κωνσταντινίδη κτλ. Παράλληλα έχει δώσει σχετικές διαλέξεις και έχει υλοποιήσει εργαστήρια στην Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις.
Έχει δημοσιεύσει κείμενά του σε λογοτεχνικά περιοδικά.
Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μουσική. Γράφει ποίηση και μυθιστορία.

Extras
Εφευρετικός με φαντασία. Ανακαλεί μια φράση σπουδαστή του, που σχηματίζει χαμόγελα: «Σημασία δεν έχει ποιο χάρτη φαίνεται να ακολουθείς, αλλά ποιος χάρτης σε ταξιδεύει».
Πιστεύει πως αυτό που χαρακτηρίζει ένα όμορφο μυαλό είναι η ικανότητά του να χρησιμοποιεί μεγεθυντικό φακό και να τροφοδοτεί την καρδιά του με το μεγαλείο μικρών, ασήμαντων στιγμών και μικροσκόπιο για να φιλτράρει τα μεγάλα και σημαντικά, για να μην πονέσει το στομάχι του.
Στις στιγμές της εκτόνωσής του παρατηρεί, καταγράφει, διαστρεβλώνει, ιστοριοποιεί.