Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1982. Είναι πτυχιούχος Κοινωνική Λειτουργός με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών στην «Δημόσια Υγεία» από την Ιατρική Σχολή του Παν/μίου Κρήτης.
Η Μετεκπαίδευση της στην Ψυχοθεραπεία και την Εμψύχωση Ομάδων ολοκληρώθηκε το 2013, μετά από ένα 4ετές Πρόγραμμα Σπουδών, μέσω του ψυχοπαιδαγωγικού συστήματος της Μη Κατευθυντικής Παρέμβασης (NDI) στα Χανιά.
Η επαγγελματική της εμπειρία ξεκινά από το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» (2005), συνεχίζεται στην «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» Σύλλογο Υποστήριξης Εξαρτημένων από το Αλκοόλ Ατόμων και των Οικογενειών τους για πέντε χρόνια (2007 – 2012), ενώ για δύο χρόνια (2013-2015) εργάζεται στον ΟΚΑΝΑ, στην Υπηρεσία Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης. Από τον Μάρτιο του 2016 απασχολείται επαγγελματικά στο «Κέντρο Ζωής» υποστηρίζοντας άτομα που ζουν με την HIV λοίμωξη. Από το 2010 έως σήμερα εργάζεται για την «ΕΑΡ», Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Παρέμβασης και Υποστήριξης με την ιδιότητα του Σύμβουλου Ψυχικής Υγείας.

Extras
Την χαρακτηρίζουν οι ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητες και η ικανότητά της να δημιουργεί δυνατές αλληλεπιδράσεις. Η στιγμή που την συνεπαίρνει και νιώθει βαθιά ικανοποίηση είναι εκείνη ακριβώς -κατά το κλείσιμο κάθε συνάντησης- όπου οι συμμετέχοντες εκφράζουν το συναίσθημα τους, διότι δεν είναι πάντα εύκολη η αποκωδικοποίηση από εμάς τους ίδιους και παράλληλα η κοινοποίηση στην υπόλοιπη ομάδα.
Νιώθει ότι ήρθαμε στην ζωή για να ζήσουμε ευτυχισμένοι και γι’ αυτό δεν χρειάζεται να αλλάξουμε τα πάντα γύρω μας, παρά μόνο την εσωτερική μας ματιά. Απελευθερώνεται συναντώντας την οικογένεια της καρδιάς της, που είναι οι φίλοι της.